Ny favorit

 

Good daaay

Skola, torget, hem till några vänner, spelat basket, målat naglarna, bestämt en dag i Göteborg imorgon. Good daaay yes!


May. 24, 2013

God morgon! Så jävla trött va... Ska ta en dusch sen börja fixa mig. Vi hörs senare!


May. 21, 2013

Bild från i lördags med goa fölk! Sitter förövrigt och överför bilder från Angelos match från i torsdags, det är fucking 1324 bilder... Åh va kul man har!


Blogglista (åh va kul)

Hur gammal är du? Seventeen
Hur gammal känner du dig? Beror på
Vad har du gjort i dag? Skola 
Vilken film såg du senast? Änglar och demoner
Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? Sommar! Utomlands och värme
Är du besatt av någonting? Justin och musik, kanske mat
Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Klassrummet
Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig? Har fult skratt, är som en kille i en tjej kropp, blir "kär" ganska lätt
När vaknade du i dag? 20 över 5
Vilken är din favorithögtid? Jul
Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Sarajevo
Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Vet inte
Vad lyssnar du på just nu? One Love - Justin Bieber
Vilka världsdelar har du varit i? Europa haha
Hur går du helst klädd? Shorts, t-shirt och Converse
Vilken är din favoritaffär? H&M och Nelly (när det gäller klänningar då)
Vad köpte du senast? Tröja och mascara
Hur många gånger har du flyttat? 2 gånger
Vill du gifta dig? Ja
Var växte dina föräldrar upp? Båda i Sarajevo
Har du någon gång ringt polisen? Ja
Har du svenskt ursprung? Nej
 
Favorit bilden, love you.

Friends

 
Hahahaha när han säger "the earth" han är verkligen bestämd också som att det är rätt. Man brukar ju lägga jorden, eller hunden, i kaffet. Good job Joey! 
 

May. 20, 2013

 
Ok jag har tråkigt, hatar när jag blir klar tidigt haha... Ska ta på mig skor och sånt sen dra till Suad. Hoppas det inte regnar när jag ska möta Hanin, kommer gråta då.

Monday morning

Ja, när man klagar på värmen så får man regn :( vaknade 20 över 5 och kände att det var dags att ta och springa, tills jag såg ut och såg regnet. Tränade inomhus en halvtimma, duscha, åt och har precis blivit klar med allt.
 


Idag mår man


Todays

Äntligen kan jag inviga mina nya snygga shorts också! Happy!
 


Almost done

Bara att ta på sig sen chilla en liten stund innan jag ska möta Hanin vid skolan sen ta mig ner till the party.
 


New in

Ett oversize linne från Lindex, typ det enda fina jag hitta, blir så ledsen när dom har fula kläder :( mascaran har ju fått både bra och dålig kritik, dags att Ana får testa och se om den är bra!

Förövrigt så håller jag på att fixa mig. Ska bli gött att umgås lite med klassen!
 


What a day (friday)

Torget med Sabina och Hanin, köpte en tröja för idag och en mascara som Sabina sa va dålig, måste testa ändå haha :( donken på det!

Träna med Emma efter det! Vi satt sen på Tiamo i hundra år, snacka lite med Sudo sen hem och sova. TAGGA IDAG JA!
 


Bruno Mars - The moonshine jungle world tour

 
Fan va livet är bra! Pappa ringer och frågar om jag tycker om Bruno Mars... Man ba hallå eller? En av dom grymmaste vafan (when I was your man omg bästa) och säger ah men han har konsert i november, roadtrip till Stockholm eller vad säger du? Man ba ja fan inte varje dag man ser Bruno Mars om man säger så ;) inte bokat än, vi gör det idag! 3 november, aye.
 
Blev ganska så jelly när Kenza och hennes vän åkte till Köpenhamn för ett tag sedan och såg honom (OCH festade med han haha) och har hört att han är gryyym live!
 


Cozy corner

 
Sitter på Cozy corner med pappa och en kompis till honom! Fett sköna haha :) 

May. 16, 2013

Ingen video igår, pallade inte haha... Sitter i alla fall i skolan med Sabina och Hanin och chillar. Idrott sen, svenska och antagligen kör. Peace!
 


Confessions

Jag är sjukt vit men kan bli riktigt brun (gul/orange hahaha)

Jag älskaaar Ramlösa och Loka. Omg vad gott. 

Tycker det är roligare att läsa okända bloggar än typ Kenzas blogg. Hon har btw blivit så jävla ful och hur klär sig tjejen? Herregud...

Jag gillar ärligt talat inte Justins kropp, han är så smal stackarn :( hans armar dock...

Mina favoritserier är... Hold on... Vänner, Fresh prince, Glee, Cold case och AHS, i ordning då!

På tal om serier, jag hatar Big bang theory. SÄMSTA! Att ens folk tittar på det?
En utav dom snyggaste skådespelarna... Paul Walker, åh herre, kolla bara
 

 

Nails and Friends

Målat om naglarna och tittar lite på Vänner. Sjukt trött idag :(
 


When you're ready, come and get it

Snaaart slutar vi aye! Selena Gomez låt har fastnat i skallen, fan va bra den är hahaha helvete...
 


May. 15, 2013

Skola, åh va kul! Samhäll och historia kvar, sen hem och plugga. Vilket liv man har. Mår ju bra idag så det blir nog en video då jag sjunger! Ok, läraren kommer slå mig, vi hörs sen! Puss!
 


Soft mode - on

Rosa mjukis, dör så söta och sköna! Ok, dom syns inte på bilden men ändå. Helvetes jävla onsdag imorgon, mhm gött. 29 dagar kvar, 29 dagar. SKYNDA FÖR I HELVETE VILL HA MITT JÄVLA FITT LOV!
 


May. 14, 2013

Chillin with my bro hemma hos en kompis. Är så jävla mätt va! Här, en bild på hur jag ser ut idag.
 


Sing like me

Vill ju så gärna göra ett inlägg där jag sjunger, men jag är en sånn stor tönt och vågar inte då typ 90% av alla människor idag är så negativa. Men, känner att jag har haft så många bloggar nu, sagt tusen gånger att jag ska göra det men inte gjort det. Sååå, när jag blir frisk så gör jag det. Why not liksom.
 
Sitter annars i skolan, ska dra hem och duscha, sova, plugga, jag orkar inte!!! Kan vi inte sluta skolan nu för i helvete, har stått ut med gymnasiet i två år. Vill få sista året överstökat och live free as a motherfucker. Something like that, yeah. Bye.
 

Believe Tour 24th april, 2013

 
Svårt att få en perfekt bild på Justin när all jävla ljus var i vägen. Satt i alla fall lite långt ifrån, men är så jävla glad att jag fick uppleva detta. Nästa gång är det dags för M&G! Kommer ihåg hur mycket jag skrek, kunde inte prata efteråt. Fast det bästa var nog att man är ensam i Stockholm med två kompisar efter konserten och väntade på pappa i 2 (!), notera 2 timmar. Fick i alla fall stå 5 meter ifrån Justin tour bus innan den åkte ifrån mig haha... Filmade hela konserten, men tänker inte lägga upp någonting då man bara hör mitt skrik och Justin, sjukaste hahaha.

Nationella

Precis gjort klart läsförståelsen i engelska, bara hörförståelse kvar! Hoppas vi får sluta efter det :). Fått brorsans iPhone då min var helt fuckad. Glad tjej var det ja. Kör på en bild från Stockholm, kommer ihåg hur glad jag var så att jag nästan sket ner mig.
 
Ana-minen, öppen mun och se retard ut, funkar alltid ;)

Confessions

Varje gång jag ser mat så äter jag som att det är sista gången jag äter, yeah you know what I mean
Har svårt för att glömma bort personer så att de till sist tror att jag är stalker (hahaha så jävla kul)
Jag har kort stubin men ibland så måste jag stå ut t.ex Sabinas jävla nackgrepp, gaaah värsta som finns
Jag kan äta upp ett helt Piggelinpaket på en dag
Förutom Justin så älskar jag Queen, Michael Jackson och Breezy
Beter mig som en kille, detta är dock inget ovanligt
 

May. 13, 2013

Obsessed med Vänner, detta är ju sinnes. Skolan var soft idag, lite Braveheart på engelskan, måste se hela! Tog en liten powernap när jag kom hem, duschade och ska snart ta tag i plugget. Klassfest på lördag, första gången på länge jag är taggad för fest. Jag verkligen älskar min klass, riktigt sköna människor. Annars då? Regniga Stenungsund har inget att erbjuda tyvärr, sämsta hålan. 23 dagar kvar till studenten, alltså 23 dagar kvar tills mina två bästa bröder lämnar mig ett år ensam hahaha. Jag vill gråta ok!? 
 
Brothers from another mothers

Folk som yttrar sig

Blir så jävla sur, på riktigt! Religion hit och dit, vem fan har gett dig rätten att yttra dig? Syftar på sångerskan Zara Larsson, snälla håll käften bara, du är 14 år, du kan inte ens torka dig själv i röven än. Jag har ingenting emot homosexuella, jag ser dom som vanliga personer så länge dom respekterar mig. Så kommer hon som får allt serverat på ett fat, som aldrig lyft ett finger för att göra någonting och yttrar sig. "Religion är onödigt, jag tror inte ens på Gud" blablabla, MEN YTTRA DIG INTE DÅ!? Jävla åsna, har lust att slå in hennes tänder.
 
Det är sånna personer man stör sig på, inte homosexuella, kristna, muslimer, ateister, svarta, vita, utan inkompetenta idioter som inte ens vet vad dom ylar om. Varför bryr ni er? Varför jag tar åt mig är för att jag är katolik. Min religion är ett av dom sakerna jag håller kärt och är ett av dom sakerna som får mig att fortsätta leva och må bra. Fast det värsta är ju nog när folk säger "när jag ser Gud, då kan jag börja tro på han"... DET HETER TRO FÖR ATT MAN TROR, INTE FÖR ATT MAN VET! Herregud vilka idioter det finns, har vetat det hela tiden men nu vill man ju bara stoppa in sin sko i varje persons mun. 
 
Svär, djävulen sover aldrig. Ska även förklara en sak för er. Allt dåliga som händer i världen ska ni inte ta ut allt på Gud och säga "om han finns, varför gör han inget"? Jo, för att det finns något som heter djävulen som får folk att göra idiotiska saker och (!) gå emot Gud på alla sätt. Vi är inga robotar som Gud styr, vi har fri vilja. Vi får välja antingen den goda eller den onda sidan, det är bara att välja. 
 
Jag älskar när folk som verkligen vill veta om min religion frågar frågor. Dom är inte negativa utan vill bara veta vad vi tror på och vad vi tycker. Efter det, då kan man yttra sig så mycket man vill. Men, att en jävla 14-årig tönt yttrar sig och bara ser det från sin point of view, så vill man inget annat än att ta tåget upp till Stockholm, gå in i hennes klassrum och slå henne med en stol i huvudet.

Söndagsmys

Hahaha vilken jävla rubrik "söndagsmys"... Vidjet ces ti söndagsmys haha... I alla fall, hängt lite med Hanuna, snackat lite och så. Plugga står på schemat nu, skrivit 30 sidor om Illuminati och har inte ens gjort hälften än. Gaaah så mycket att göra!
 


Take me back

 
Bästa dagen i mitt liv! Tänk att se sin idol framför sig, sjunga och dansa, ta av sig tröjan (hehehe) och själva atmosfären var ju bara underbar. Nästa gång måste jag träffa honom. Jag bara måste

May. 12, 2013

Inte naken haha just so you know typ. Kom precis ut ur duschen, sminka mig snabbt och ska till mitt andra hem. Mamma gjorde typ världens goaste bullar (?) med nutella i, avlider så jävla gott!
 


Confessions

Jag är rädd för spindlar och andra insekter
Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande
Jag brukar skratta åt mina egna skämt även om ingen annan gör det
Jag är obsessed av att läsa om Illuminati
Jag älskar bara söta parfymer som t.ex Can Can
Mitt rum består 95% av Justin
Jag har datorn full med fula bilder på mig men lägger aldrig upp den, jo nu, den under
 

That's what I'm talking about

36 dagar kvar och jag sitter på ett flygplan till Bulgarien med mina gurls och har 8 grymma dagar framför oss!